aktuality přípravka mini
žákyně
mladší
žákyně
starší
žákyně
mladší dorostenky ženy a starší
dorostenky
oddíl

PODZIMÁČEK 6+1

PODZIMÁČEK VE ZNAMENÍ ZLEPŠENÉHO VÝKONU. V sobotu 19.10. proběhl v hale DHC Slavia Praha turnaj kategorie MINI, tentokrát ale bez započítávání výsledků. Při hrací době 2x15 min. se holky postupně utkaly s družstvy DHC Slavia Praha B, Astra Praha, DHC Plzeň, HBC Strakonice a DHC Slavia Praha A.
V rámci zápasů dostala každá z holek jeden úkol, na který se měla ve hře zaměřit. Obecně šlo o správné postavení v obraně, a to jak postavení nohou a těla, tak správné použití rukou. V mnoha případech šlo vidět bránění na tzv. dlouhé ruce, což na povětšinou herně zkušenější soupeřky nemohlo stačit. Když si ale holky nechaly poradit a bránily správně, tak v obraně dokázaly pod tlak dostat všechny soupeře. Celkově jsme hrály aktivní vysunutou obranu s tlakem na hračku s míčem. Toto herní pojetí je fyzicky velmi náročné, a na holkách se to v posledních zápasech promítlo. V útoku se pak holky měly za úkol zaměřit na správné nabíhání bez míče, správné rozhodnutí, kdy se uvolňovat kličkou a kdy jít do proskoku. V případě pasivní obrany pak snaha o střelbu že střední a větší vzdálenosti.
Rozhodně jde říct, že v porovnání s předchozím domácím turnajem došlo k velkému zlepšení ve všech herních činnostech a proto hodnotíme turnaj velmi pozitivně.

Jednotlivé zápasy:
HC Háje - DHC Slavia Praha B
Bojovné utkání, horší úspěšnost střelby ve druhém poločase. V bráně dobrý výkon Emči Nepožitkové.

HC Háje - Astra Praha
V obraně problémy s bráněním pivota, jinak zlepšení v přístupu a aktivitě. V útoku pak pohledné akce, snaha o rychlé přechody, po většinou dobře zakončené.

HC Háje - DHC Plzeň
Jindy velmi dobře připravený a koncentrovaný soupeř si zvlášť v prvním poločase vybral slabší chvilku, dobrou obranou jsme Plzeň dostávaly pod tlak. Ve druhém poločase se projevila kvalita, Plzeň vystřídala brankářku a my byly schopni vstřelit pouhé dvě branky. Jinak velmi dobře odehrané utkání.

HC Háje - HBC Strakonice
Soupeř na stejné úrovni, kvalitní obrana a množství pohlednych akcí a branek na obou stranách. S prvním poločasem proti Plzni nejlepší výkon na turnaji.

HC Háje - DHC Slavia Praha B
Pauza jeden zápas po předchozím náročném zápase, celková únava a velmi kvalitní soupeř. Mix, po kterém jsme v zápase po celou dobu tahaly za kratší konec. Obrana nám již nefungovala, jak by měla, v útoku množství nepřesností a technických chyb. Holky si trošku hrably na dno a i to je zkušenost, která se počítá.

Sestava a branky:
Komínková 16, Ernestová 15, Bláhová 8, Zálešáková 6, Rysová 4, Uchytilová 2, Pravdová 1, Chramistová. Chytala Nepožitková s úspěšností 44%.





Heslo:

HC Háje

TĚLOVÝCHOVNÁ JEDNOTA HÁJE-JIŽNÍ MĚSTO, HANDBALLCLUB, pobočný spolek
IČ 629 38 045
U školky 586
149 00, Praha 4

e-mail:
vybor@hchaje.cz

hřiště:
Areál TJ Háje,
K Jezeru

GPS:
50.0365389N
14.5359419E

Kudy k nám?

klikněte na mapku...

HC Háje - mapka hřiště



HC Háje - Facebook


Činnost finančně podporuje

Praha

Praha 11